Palveluehdot ja verkkokaupan tilaus-, peruutus- ja toimitusehdot

Maksaminen ja maksuehdot

Käytämme verkkokaupassa Show Up Kauppapaikkaan ja maksamisessa Paytrail. Lue lisää Paytrailista osoitteessa paytrail.com.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Toimitusehdot

Toimitamme pääsylippusi tapahtumaan sähköpostitse ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit tulostaa pääsylippusi tapahtumaan tai käyttää sitä puhelimen näytöltä.

Tilauksen peruuttaminen

Voit perua tilauksesi olemalla meihin sähköpostitse yhteydessä 14 päivän sisällä lipun ostosta. Tapahtuman ennakkoilmoittautuminen päättyy 12.5.2024 Tämän jälkeen peruutetuista lipuista pidätämme 50% lipun kokonaishinnasta ja 12.5.2024 alkaen peruuttaminen ei ole mahdollista. Voit siirtää lipun osallistumisoikeuden toiselle käyttäjälle (ei koske Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettuja lippuja). Käyttämättömiä lippuja ei lunasteta takaisin.