Lähettiläät

Tutustu Salon Seiskan 2024 lähettiläisiin ja seuraa heitä somessa.

Essi

Moikka kaikille! Olen Essi, 37 -vuotias kahden lapsen äiti Salosta. Työskentelen tällä hetkellä liikunta-alan yrittäjänä ja teen monipuolisesti erilaista ohjaus- ja valmennustyötä. Lähettiläänä saan nyt olla jo toista kertaa ja toivonkin, että pystyn innostamaan ihmisiä lähtemään mukaan Salon Seiskaan! Itse olen osallistunut tapahtumaan useamman kerran ja voin suositella kaikille lämmöllä, ihan mahtava hyvän mielen-tapahtuma!

Tänä keväänä lähettiläisyyden lisäksi pääsen luotsaamaan Salon seiskan virallista juoksukoulua ”NOLLASTA SEISKAAN”, josta vastaa Hanhivaaran liikuntakeskus.

Minun arkea ja matkaa kohti Salon seiskaa pääset seuraamaan instagramissa @move.ssi tililtä. Nähdään toukokuussa tapahtumassa!

Team Valo

Moi kaikki! Me ollaan Team Valo Koskelta TL: Johanna, Hanna ja Essi. Olemme todenneet että kaikenlainen liikkuminen tuo hyvää oloa ja mieltä ja auttaa moneen vaivaan. Liikunnan lisäksi meitä yhdistää rakkaus laulamiseen. Olemme kaikki Lauluyhtye Valon perustajajäseniä. Viime talvena aloimme käydä yhdessä lenkeillä, välillä kävellen ja välillä tuli otettua juoksuaskeleitakin. Yhdessä treenaaminen on huisin kivaa! Aika nopeasti tuli ajatus ottaa jokin tavoite. Niinpä sitten aloimmekin treenaamaan Salon Seiskaa silmällä pitäen! Kävimme pitkin kevättä yhdessä lenkillä, kuntosalilla ja suunnistamassa. Salon Seiska oli mahtava tapahtuma; täynnä energiaa ja iloa, sellainen hyvän mielen tapahtuma! Hölkkäsimme sen yhdessä läpi alusta loppuun. Osallistuimme myös muihin matalankynnyksen liikuntatapahtumiin yhdessä, kunnes juhannuksena tapahtui kamala onnettomuus. Essi putosi juhannusrasteilla pieneltä kalliolta, ja häneltä murtui reisiluu. Kesä meni toipuessa, ja nyt on alkanut kuntoutusvaihe. Niinpä yhdessä lenkkeily on vaihtunut hetkeksi vesijuoksuun, mutta täältä tullaan. Essi on asettanut tavoitteen pystyä kävelemään pienillä hölkkäpätkillä ensikevään Salon Seiskan. Ja me teemme sen jälleen yhdessä!

Instagram: @teamv_alo

Karoliina

Moi! Mä olen Karoliina ja nyt toista kertaa mukana Seiskan lähettiläänä. Aion osallistua Seiskaan jälleen oman porukkani kanssa 7 kilometrin kävelylenkille. Ammatiltani olen sisustussuunnittelija eli en liiku enkä liikuta ammatikseni. En ole kovinkaan tavoitteellinen liikkuja vaan enemmän haen liikunnasta hyvää oloa ja vastapainoa arjen kiireille. Vapaa-ajasta ison osan vie pojan aktiivinen jääkiekkoharrastus ja joukkueessa itse joukkueenjohtajana toimiminen. Omat liikunnat pitää pitkälti aikatauluttaa pojan harrastusten mukaan. Eniten pidän perus kävelylenkkeilystä, uimisesta ja tanssillisista tunneista. Seiskalle haluan kannustaa kaikki mukaan ikään, kokoon ja liikunnallisuuteen katsomatta. Seiska on ennen kaikkea hyvän mielen tapahtuma, johon on mukava tulla viettämään päivää oman porukan kanssa vailla suorittamisen pakkoa. Omassa porukassani oli viime vuonna monia Seiskan ensikertalaisia ja palaute tapahtumasta oli ainoastaan positiivista. Tervetuloa siis seuraamaan Seiska matkaani instassa @isotalointerior.

Erja

Moikka! Mun nimi on Erja, ja olen liikunta- ja hyvinvointialan yksinyrittäjä, yhden tokaluokkalaisen äiti, ja toipuva himourheilija, joka ei tällä hetkellä harrasta juoksua laisinkaan. Lähes koko aikusikäni USA:ssa asuttuani muutin tyttäreni ja amerikkalaisen mieheni kanssa Saloon kesällä 2022, ja tämä on ensimmäinen kerta kun osallistun Salon Seiskaan.

Itselle liikunta on lapsesta asti ollut intohimoni, etenkin palloilulajit, ja niistä rakkain lentopallo. Kilpaurheilun jäätyä kuntoilu pysyi matkassa mukana tuomassa hyvinvointia ja vastapainoa akateemisille opinnoille ja kielenopettajan (espanja) töille New Yorkissa. Jossain vaiheessa kouluttauduin myös ryhmäliikunnan ohjaajaksi, personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi. Kun juoksu ja muukin intensiivisempi liikunta minulta “kiellettiin” polven kuluman vuoksi muutama vuosi sitten, olen näin viidenkympin lähestyessä joutunut opettelemaan ihan uudenlaista suhdetta liikuntaan, varsinkin myös kevyempään sellaiseen. Nyt päämäärä liikunnassa ei todellakaan ole enää pelkät hikipisarat, eikä kävelykään tunnu enää ajanhukalta, vaan siitä on tullut tärkeä tapa rauhoittua, nauttia luonnosta ja hakea parempia yöunia. Yritän ihan oikeasti huolehtia liikkuvuudestani ja lihaskunnostani pitääkseni nivelet notkeina ja kivuttomina, sekä kehoni vahvana ja mahdollisimman toimivana sinne hamaan tappiin asti. Tervetuloa seuraamaan näitä aiheita myös tililläni @erjagee.movement

Salon Seiskan lähettiläänä haluan edistää minkä tahansa liikunnan, myös kevyen sellaisen hyötyjä niin keholle kuin mielelle. Lähde sinäkin seuraamaan @salon_seiska sivuja ja tule mukaan rentoon tapahtumaan nauttimaan yhdessä liikunnan ilosta toukokuussa! Itselleni asetan tapahtuman tavoitteeksi opetella hieman hyvää juoksutekniikkaa paljasjalkakengillä, joihin siirryin polvivaivojeni jälkeen. Jos vaikka vähän hölköttelisin aina välillä kävelyn lisäksi!

Sini

Moikka, mun nimi on Sini Heikkilä ja opiskelen tällä hetkellä hyvinvointi tradenomiksi. Juoksemista olen harrastanut nyt jo muutaman vuoden ja sitä ennen en tykännyt juoksemisesta ollenkaan. Taustani tuleekin pitkälti kilpauinnin puolelta.

Olen todella innoissani Salon 7 tapahtumasta, sillä seuraava Salon 7 tulee olemaan ensimmäinen kerta kun itse osallistun siihen. Siksipä kannustan niin uudet kuin tapahtumaan aikaisemminkin osallistuneet lähtemään mukaan tapahtumaan!

Omana tavoitteena olisi juosta oma ennätys 7km matkalla😄

Tapahtuman mahdollistaa

PP-Auto OP Lounaismaa Fysiopaletti SSO Alanko Craft Hyundai Kauppakeskus Plaza Salon Kaupunki

Mukana tapahtumassa

Lähitapiola Etelä Design Hill Huoltojärvi Kello ja kulta Jokinen Painovirjamo Pyöräkeidas Salon matkatoimisto Salon tilausmatkat Salon tilipalvelu Olvi Salonjokilaakso Kuiron Leipomo Xsensible Crescent Salon hyötykäyttö Katuhaukka S-Market Plaza Musine Hanhivaaran liikuntakeskus N3xtLevel Salon Skinlab Tilitoimisto eProfit Edusalo Salon mainosbrodeeraus Cora Keittiöt Herkku ja lahja Murena Vainion Liikenne Maran baari Leino Design Maripuoti PitoPastantti Studio Manta K-Rauta Passeli K-Supermarket Perniö K-Citymarket Salo Bella-Regina Pihlajalinna