Kiitos kaikille Seiskaan osallistuneille, tukijoille ja talkoolaisille!

Tapahtuman päätukijat

Osta pääsyliput Salon Seiskaan

Osta pääsylippusi alla olevan lippukaupan avulla. Voit valita useampia tuotteita kerrallaan. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät mukaan ilmaiseksi. Ostamisen jälkeen liput toimitetaan sähköpostitse tilaajalle. Varaudu esittämään sähköinen lippu tai tuloste saapuessasi Seiskaan.

Jälki-ilmoittautuminen verkossa 16.5.-21.5. ja torilla 22.5. klo 10 alkaen 30 eur.

Liikunta- ja kulttuurisetelit & perinteiset paperiliput

Maripuodissa (Horninkatu 9, Salo) autettu rekisteröityminen ja liikuntaseteleiden vastaanotto. Huomaathan, että liikunta- ja kulttuurisetelillä ostetut liput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää muille. Jos käytössäsi on liikunta- ja kulttuurisetelin sijaan sovellus, maksa osallistumismaksusi sovelluksen ohjeiden mukaisesti ja ilmoita yhteystietosi sekä reittivalintasi tämän lomakkeen avulla. Kun olemme varmentaneet maksun, saat lipun sähköpostiisi.

Onko sinulla lahjakortti  ja rekisteröitymiskoodi?

Lunasta lippusi koodin avulla tästä.

Haluatko laskun?

Yritykset voivat ostaa pääsylippuja laskulla. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen laura.merivirta @ salonjokilaakso.net

Valitse tuotteet

Valitse alta kaikki lipputyypit ja tuotteet, jotka olet ostamassa. Saat maksamisen jälkeen sähköpostiisi kuitin sekä liput. Saat myös linkin, josta pääset määrittämään jokaiselle lipulle osallistujan, erikoisruokavalion ja reitin.

Henkilötiedot

Täytä tilauksen maksamisen yhteyshenkilö. Voit halutessasi merkata myös yrityksen. Saat kuitin maksamisesta sähköpostiisi. Huom, yritykset voivat ostaa pääsylippuja laskulla.

Huomaathan, että liput ja kuitti toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteyshenkilö

Täytä yhteyshenkilön tiedot. Saat sähköpostiisi linkin, jonka avulla voit nimetä lipuille osallistujan, ruokavalion sekä reitin.

Yritys

Halutessasi voit lisätä yrityksen tiedot kuittiin. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen marjukka.nurmi (a) salontilipalvelu.com.

Maksaminen

Kun olet valinnut kaikki tuotteet sekä syöttänyt ja tarksitanut henkilötietosi, voit siirtyä maksamaan tuotteet. Älä sulje selainta ennen kuin saat siihen luvan, ja tarkista että palaat takaisin Salon Seiskan nettisivuille, jotta maksusi hyväksytään.

Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jolla voit nimetä osallistujat, kertoa erikoisruokavalion sekä valita reitin Salon Seiskaa varten. Huomaathan, että henkilökohtaiselle avustajalle ei kuulu eväskassia. Voit ostaa sen erikseen.

Käytämme verkkokaupassamme Show Up Kauppapaikkaan ja maksamisessa Paytrail. Show Up Oy näkyy maksun saajana, tilitämme summan automaattisesti Salon Naisyrittäjät ry:lle.

Tutustu Verkkokaupan ehtoihin tästä.

Tilauksen yhteenveto

Näet alla yhteenvedon valitsemistasi tuotteista. Hyväksy ehdot ja siirry maksamaan alla olevan painikkeen avulla.

Nimi Määrä Hinta-a Summa
Kotisivut, verkkokaupan ja ilmoittautumisjärjestelmän on kehittänyt Show Up Oy.