Salon Seiska uudistuu! 

Nähdään la 27.5. klo 11 Salon Urheilupuistossa & virallisilla jatkoilla Musinessa klo 20 alkaen.

Osta liput!

Tapahtuman päätukijat

Salon Seiskalla on tänä vuonna ilo esitellä muutamia omia Salon Seiska -lähettiläitä.
Lähettiläät tuovat liikunnan iloa, motivoivat sekä kannustavat liikkumaan.
Jutta Vihiniemi:
”Moikka! Mun nimi on Jutta, monelle salolaiselle tuttu kasvo Hanhivaaran jumppasaleista jo yli 10 vuoden ajalta. Iältäni olen 35-vuotias ja päivätyössäni toimin fysioterapeuttina sairaalan mäellä.
Sain myös kunnian aloittaa Salon seiskan lähettiläänä ensimmäistä kertaa tapahtuman historiassa; melkoinen kunnia ja siitä olenkin äärimmäisen otettu.
Juoksua olen harrastanut aktiivisemmin vuodesta 2013 ja taustalta löytyy kolme täysmaratonia ja useampi puolimaratoni. Elän juoksusta ja sen tuomasta euforiasta, en tiedä parempaa stressinhallintakeinoa.
Suuresti toivon, että nyt lähettiläänä pääsen jakamaan tätä fiilistä myös kaikille teille täällä somessa että sitten perinteisessä Salon seiskan juoksuvalmennuksessa Hanhivaaran päässä.
Pysy siis kuulolla ja ota nyt ainakin alkuun seurantaan mun tili @juttalemmikki ja myös @salonseiska, hyvää ja kattavaa tietoa ja makupaloja tuloillaan jo ennen toukokuun tapahtumaa 😉Nähdään!”

Essi Kuivalainen:
"Olen Essi, 36-vuotias perheenäiti Salosta. Olen superinnoissani kunniasta saada toimia Salon Seiskan ensimmäisenä lähettiläänä.
Teen töitä liikunnan parissa, joten liikunta onkin iso osa arkeni. Juoksu ei kuitenkaan aiemmin lukeutunut suosikkilajeihini vaan päinvastoin, vihasin juoksua. Juoksu lajina kuitenkin aina houkutteli, halusin oppia nauttimaan juoksulenkeistä. Hiljaa hyvä tulee ja nyt takana on jo useampi puolimaraton. Vaikka vauhti ei vieläkään päätä huimaa, niin omalla tasolla pystyn kehittymään ja se on super palkitsevaa.
Tämän kevään aikana pääset seuraamaan minun matkaani kohti toukokuun Salon Seiskaa. Päivittelen omalle tililleni (@move.ssi) perus(lapsiperhe)arjen lisäksi treenikuulumisia. Vierailen varmasti myös täällä @salon_seiska tilin puolella pitkin kevättä.
Mukavaa alkanutta vuotta kaikille ja toivottavasti nähdään monen kanssa toukokuun tapahtumassa!"

 

Kotisivut, verkkokaupan ja ilmoittautumisjärjestelmän on kehittänyt Show Up Oy.