Tapahtuman päätukijat

Reitit

Viime vuodesta tutut reitit ovat käytössä myös tänä vuonna. Reittejä on yhteensä kolme. Reittien varrella on selkeät opasteet, jolloin reitin seuraaminen on helppoa vaikka karttaa ei ulkoa osaisikaan.

Liikuntarajoitteisten Salon Seiska kulkee kauniin Salon joen rantaa myötäillen, noin 1.6 km matkan. Reitti lähtee samaan aikaan 7 km kävelijöiden kanssa, ja lähtö tapahtuu lavan vasemmalta puolelta.

Perinteinen Salon Seiska kulkee viime vuonna uusittua reittiä pitkin. Seiskan matkalla on kaksi juomapistettä. Seiskan voi kulkea kävellen, hölkäten tai juosten, miksei pyörälläkin. Seiskan reitti kääntyy 110 -tien sillan jälkeen jokivarteen, ja seuraa joen rantaa aina torille asti.

Salon Seiska PRO on muutama vuosi sitten lanseerattu pidempi lenkki juosten tai pyöräillen kuljettavaksi. Reitti on sama kuin viime vuonna, ja uusitun juomapisteen ansiosta PRO -lenkillä on nyt yhteensä kolme juomapistettä. Seiska PRO jatkaa 110 -tien sillan jälkeen suoraan Valuriin, sitä kautta Uhrilähteenkatua ylös Halikon Kirjastolle. Lämpimien kelien osuessa kohdalle, suosittelemme kuitenkin omaa juomapulloa mukaan.

Kaikki reitit lähtevät ja päättyvät Salon torille. Löydät reittikartan alta.