Kiitos kaikille Seiskaan osallistuneille, tukijoille ja talkoolaisille!

Tapahtuman päätukijat

Reitit

15 kilometrin PRO-matka. 

 Keulassa joukkoa johtaa alamäkiajon SM-ykkönen, Habanero Mountainbikersin Petteri Leivo

7 kilometrin pääryhmä. Vetoautona Salon PP-Auton täyssähköinen Ford Mustanf MACH-E. Jopa 610 km yhdellä latauksella! Varaa oma koeajosi PP-autoon heti Seiskan jälkeen, hinnat alk. 58 390 €.

 

1,5 kilometrin liikuntarajoitteisten reitti

Viime vuosilta tutut reitit ovat käytössä myös tänä vuonna. Reittejä on yhteensä kolme. Reittien varrella on selkeät opasteet, jolloin reitin seuraaminen on helppoa vaikka karttaa ei ulkoa osaisikaan. K-market Pahkavuoren iloinen henkilökunta tarjoaa seiskalaisille vesipullon reitin varrella K-marketin kohdalla. 

Liikuntarajoitteisten Salon Seiska kulkee kauniin Salon joen rantaa myötäillen noin 1,6 km matkan. Reitti lähtee samaan aikaan 7 km kävelijöiden kanssa, ja lähtö tapahtuu lavan vasemmalta puolelta.

Perinteinen Salon Seiska kulkee tuttua reittiä pitkin. Seiskan voi kulkea kävellen, hölkäten tai juosten, miksei pyörälläkin. Seiskan reitti kääntyy 110 -tien sillan jälkeen jokivarteen, ja seuraa joen rantaa aina torille asti.

Salon Seiska PRO on muutama vuosi sitten lanseerattu pidempi lenkki juosten tai pyöräillen kuljettavaksi. Reitti on sama kuin viime vuonna. Seiska PRO jatkaa 110 -tien sillan jälkeen suoraan Valuriin, sitä kautta Uhrilähteenkatua ylös Halikon Kirjastolle. Kartasta poiketen juomapisteitä on vain yksi ja siellä sinua odottaa hygienisesti oma juomapullo, joten suosittelemme vyölaukkua sen kantamiseen.

Kaikki reitit lähtevät ja päättyvät Salon torille. Löydät reittikartan alta.

Kotisivut, verkkokaupan ja ilmoittautumisjärjestelmän on kehittänyt Show Up Oy.