Ilmoittaudu Salon Seiskaan

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi Salon Seiskaan. Huomaathan täyttää myös erikoisruokavaliosi. Jotta ilmoittautumisesi on hyväksytty, maksa osallistumismaksu seuraavilla tiedoilla. Huomaathan ilmoittaa kenen tai keiden osallistumismaksun olet maksamassa.

Salon Seiska
Lounaismaan OP, IBAN FI89 5410 0220 0071 27.

Voit ostaa lippuja ennakkoon käteismaksulla sekä Smartum-liikuntaseteleillä. Lipunmyyntipaikkoja ovat: Maripuoti, Muotiperho, Suomen Golftalo, Hanhivaaran Liikuntakeskus (myös Sporttipassi ja Smartum-kortti).


Henkilön tiedot

Syötä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Tähdellä merkatut kentät ovat pakollisia.

Erikoisruokavaliot löydät maalin jälkeen nimelläsi varustettuna.


Ryhmän tiedot

Voit ilmoittaa myös muita ryhmän jäseniä samalla. Valitse vain alla oleva "Haluan ilmoittaa myös muita jäseniä", ja voit antaa seuraavan ryhmän jäsenen tiedot seuraavalla sivulla. Ryhmän muut jäsenet voivat ilmoittaa itsensä myös erikseen. Huomaathan, alle 10 henkilön ryhmässä osallistumismaksu 20 EUR / hlö ja suuremmissa ryhmissä 18 EUR / hlö.

Postituslista ja tietojen tallennus

Jos haluat liittyä postituslistalle, valitse alla oleva ruutu. Sinun tulee myös hyväksyä Salon Seiskan rekisteriehdot tietojen tallentamiseksi. Jos et halua omia tietojasi tallennettavaksi Salon Seiskan ilmoittautumisrekisteriin, voit ostaa lipun suoraan jälleenmyyjältä. Huomaathan, että tällöin sinun tulee ilmoittaa erikoisruokavaliot omalla lomakkeellaan. Voit tutustua Rekisteriselosteeseen tästä.

Tulet saamaan ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi. Sähköposti lähetetään ilmoittautumisjärjestelmästä, Treeniohjelmasta, osoitteesta treeniohjelma (a) showup.fi. Sähköpostiin ei voi vastata.